Όροι χρήσης

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα! Η Billyhome και οι συνεργάτες της παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε εσάς υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις. Εάν επισκέπτεστε ή ψωνίσετε μέσα σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε αυτούς τους όρους. Παρακαλούμε διαβάστε τους προσεκτικά.

ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ανατρέξτε στην ειδοποίηση περί απορρήτου, η οποία διέπει επίσης την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας, για να κατανοήσετε τις πρακτικές μας.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Όταν επισκέπτεστε την Billyhome ή στελνετε e-mail σε εμάς, επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά. Συμφωνείτε να λαμβάνετε επικοινωνία από εμάς με ηλεκτρονικό τρόπο. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω της δημοσίευσης ανακοινώσεων σε αυτόν τον ιστότοπο. Συμφωνείτε ότι όλες οι συμφωνίες, ειδοποιήσεις, γνωστοποιήσεις και άλλες επικοινωνίες που σας παρέχουμε ηλεκτρονικά ικανοποιούν κάθε νόμιμη απαίτηση ότι αυτές οι ανακοινώσεις θα γίνονται εγγράφως.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Όλο το περιεχόμενο που περιλαμβάνεται σε αυτόν τον ιστότοπο, όπως κείμενο, γραφικά, λογότυπα, εικονίδια κουμπιών, εικόνες, ηχητικά κλιπ, ψηφιακές λήψεις, συλλογές δεδομένων και λογισμικό, είναι ιδιοκτησία της Billyhome ή των προμηθευτών περιεχομένου της και προστατεύονται από διεθνείς νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων. Η σύνταξη ολόκληρου του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου αποτελεί αποκλειστική ιδιοκτησία της Billyhome, με πνευματική ιδιοκτησία της συλλογής αυτής από τη Billyhome και προστατεύεται από τους διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

Τα εμπορικά σήματα και τα σήματα της Billyhome δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν σε σχέση με οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία που δεν είναι της Billyhome, με οποιονδήποτε τρόπο που ενδέχεται να προκαλέσει σύγχυση στους πελάτες ή με οποιονδήποτε τρόπο που υπονομεύει ή δυσφημεί την Billyhome. Όλα τα υπόλοιπα εμπορικά σήματα που δεν ανήκουν στην Billyhome ή στις θυγατρικές της που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους, οι οποίοι ενδέχεται να μην είναι συσχετιζόμενοι με την Billyhome ή τις θυγατρικές της ή να τις υποστηρίζουν.

ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Billyhome σας παραχωρεί μια περιορισμένη άδεια για να αποκτήσετε πρόσβαση και να κάνετε προσωπική χρήση αυτού του ιστότοπου και να μην μεταφορτώσετε (εκτός από την προσωρινή αποθήκευση σελίδων) ή να την τροποποιήσετε ή οποιοδήποτε τμήμα του, εκτός εάν υπάρχει ρητή γραπτή συγκατάθεση της Billyhome. Η παρούσα άδεια χρήσης δεν περιλαμβάνει καμία μεταπώληση ή εμπορική χρήση αυτού του ιστότοπου ή του περιεχομένου του: οποιαδήποτε συλλογή και χρήση οποιωνδήποτε καταχωρήσεων προϊόντων ή περιγραφών προϊόντων: οποιαδήποτε παράγωγη χρήση αυτού του ιστότοπου ή του περιεχομένου του: οποιαδήποτε λήψη ή αντιγραφή πληροφοριών λογαριασμού για όφελος άλλου εμπόρου: ή οποιαδήποτε χρήση της εξόρυξης δεδομένων, ρομπότ ή παρόμοια εργαλεία συλλογής και εξαγωγής δεδομένων. Αυτός ο ιστότοπος ή οποιοδήποτε τμήμα αυτού του ιστότοπου δεν επιτρέπεται να αναπαραχθεί, να αντιγραφεί, να αντιγραφεί, να πωληθεί, να μεταπωληθεί, να επισκεφθεί ή να χρησιμοποιηθεί με άλλο τρόπο για οποιονδήποτε εμπορικό σκοπό χωρίς ρητή γραπτή συγκατάθεση της Billyhome. Δεν επιτρέπεται να πλαισιώνετε ή να χρησιμοποιείτε τεχνικές πλαισίωσης για να επισυνάψετε οποιοδήποτε εμπορικό σήμα, λογότυπο ή άλλες ιδιόκτητες πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένων εικόνων, κειμένου, διάταξης σελίδας ή φόρμας) της Billyhome και των συνεργατών μας χωρίς ρητή γραπτή συγκατάθεση. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε μετα-ετικέτες ή οποιοδήποτε άλλο "κρυφό κείμενο" που χρησιμοποιεί το όνομα ή τα εμπορικά σήματα της Billyhome χωρίς τη ρητή γραπτή συγκατάθεση της Billyhome. Κάθε μη εξουσιοδοτημένη χρήση τερματίζει την άδεια ή την άδεια που έχει χορηγήσει η Billyhome. Σας παρέχεται περιορισμένο, ανακλητό και μη αποκλειστικό δικαίωμα δημιουργίας υπερσύνδεσης στην αρχική σελίδα της Billyhome, εφόσον ο σύνδεσμος δεν απεικονίζει τη Billyhome, τους συνεργάτες της ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους με ψευδή, παραπλανητική, υποτιμητική ή άλλως προσβλητική ύλη. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε λογότυπο της Billyhome ή άλλο ιδιοκτησιακό γραφικό ή εμπορικό σήμα ως μέρος του συνδέσμου χωρίς ρητή γραπτή άδεια.

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ ΩΣ ΜΕΛΗ

Εάν χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, είστε υπεύθυνος για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας του λογαριασμού και του κωδικού πρόσβασής σας και για τον περιορισμό της πρόσβασης στον υπολογιστή σας και συμφωνείτε να αναλάβετε την ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες που συμβαίνουν στο λογαριασμό σας ή στον κωδικό πρόσβασής σας. Εάν είστε κάτω των 18 ετών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας μόνο με τη συμμετοχή ενός γονέα ή κηδεμόνα. Η Billyhome και οι συνεργάτες της διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν την υπηρεσία, να τερματίσουν τους λογαριασμούς τους, να αφαιρέσουν ή να επεξεργαστούν περιεχόμενο ή να ακυρώσουν τις παραγγελίες κατά την απόλυτη κρίση τους.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ, EMAIL ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Οι επισκέπτες μπορούν να δημοσιεύουν κριτικές, σχόλια και άλλο περιεχόμενο και να υποβάλλουν προτάσεις, ιδέες, σχόλια, ερωτήσεις ή άλλες πληροφορίες, εφόσον το περιεχόμενο δεν είναι παράνομο, άσεμνο, απειλητικό, δυσφημιστικό, εισβολές ιδιωτικού απορρήτου, ή αλλοιώς επιβλαβή για τρίτους ή απαράδεκτη και δεν αποτελείται από ή περιέχει ιούς λογισμικού, πολιτικές εκστρατείες, εμπορικές προσκλήσεις, αλυσιδωτές επιστολές, μαζικές αποστολές αλληλογραφίας ή οποιαδήποτε μορφή "spam". Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε ψευδή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να μοιράζεστε οποιοδήποτε πρόσωπο ή οντότητα ή να παραπλανήσετε με άλλο τρόπο την προέλευση μιας κάρτας ή άλλου περιεχομένου. Η Billyhome διατηρεί το δικαίωμα (αλλά όχι την υποχρέωση) να αφαιρέσει ή να επεξεργαστεί τέτοιο περιεχόμενο, αλλά δεν εξετάζει τακτικά το δημοσιευμένο περιεχόμενο. Αν κάνετε δημοσίευση περιεχομένου ή υποβάλετε υλικό και εκτός αν δηλώνουμε διαφορετικά, παρέχετε στην Billyhome και στους συνεργάτες της ένα μη αποκλειστικό, απαλλαγμένο από δικαιώματα, διαρκές, αμετάκλητο και πλήρως δευτερεύον δικαίωμα χρήσης, αναπαραγωγής, τροποποίησης, προσαρμογής, δημοσίευσης, μετάφρασης, δημιουργίας παράγωγα έργα από, διανομή και προβολή τέτοιου περιεχομένου σε όλο τον κόσμο σε οποιοδήποτε μέσο. Παρέχετε στην Billyhome και στους συνεργάτες της και στους υποκείμενους του δικαιώματος να χρησιμοποιούν το όνομα που υποβάλλετε σε σχέση με το εν λόγω περιεχόμενο, αν το επιλέξουν. Υποστηρίζετε και εγγυάστε ότι είστε κάτοχος ή άλλως ελέγχετε όλα τα δικαιώματα του περιεχομένου που δημοσιεύετε: ότι το περιεχόμενο είναι ακριβές: η χρήση του περιεχομένου που παρέχετε δεν παραβιάζει αυτήν την πολιτική και δεν θα προκαλέσει τραυματισμό σε οποιοδήποτε πρόσωπο ή οντότητα: και ότι θα αποζημιώσετε τη Billyhome ή τους συνεργάτες της για όλες τις αξιώσεις που προκύπτουν από περιεχόμενο που παρέχετε. Η Billyhome έχει το δικαίωμα αλλά όχι την υποχρέωση να παρακολουθεί και να επεξεργάζεται ή να καταργεί οποιαδήποτε δραστηριότητα ή περιεχόμενο. Η Billyhome δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε περιεχόμενο δημοσιεύτηκε από εσάς ή οποιοδήποτε τρίτο μέρος.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ

Όλα τα είδη που αγοράζονται από τη Billyhome γίνονται σύμφωνα με σύμβαση αποστολής. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι ο κίνδυνος απώλειας και η ευθύνη παραλαβής για τέτοια αντικείμενα μεταφέρεται σε εσάς αμέσως μετά την παράδοσή μας στον μεταφορέα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η Billyhome και οι συνεργάτες της προσπαθούν να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερες. Ωστόσο, η Billyhome δεν εγγυάται ότι οι περιγραφές προϊόντων ή άλλο περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου είναι ακριβείς, πλήρεις, τρέχουσες ή χωρίς σφάλματα. Εάν ένα προϊόν που προσφέρεται από την ίδια τη Billyhome δεν είναι όπως περιγράφεται, η μοναδική μας πρόταση είναι να το επιστρέψετε σε αχρησιμοποίητη κατάσταση.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΕ "ΩΣ ΕΧΕΙ" ΚΑΙ "ΩΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ" ΒΑΣΗ. Η Billyhome ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ Ή ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ, ΡΗΤΗ Ή ΣΙΩΠΗΡΗ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ή τις πληροφορίες, το περιεχόμενο, τα υλικά, ή τα προϊόντα που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΡΗΤΑ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΙΚΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.

Η Billyhome ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΡΗΤΩΣ Ή ΣΙΩΠΗΡΩΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ. Η Billyhome ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ, ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ Ή ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Billyhome ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΙΟΥΣ Ή ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Η Billyhome ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΖΗΜΙΕΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ. ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΙΩΠΗΡΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ Ή ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ Ή ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΖΗΜΙΩΝ. ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΣ ΜΕΡΙΚΩΣ Ή ΟΛΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟΣ ΝΟΜΟΣ

Με την επίσκεψη σας στην Billyhome, συμφωνείτε ότι οι νόμοι του Ελληνικού κράτους, ανεξάρτητα από τις αρχές σύγκρουσης νόμων, θα διέπουν τους παρόντες Όρους Χρήσης και τυχόν διαφωνία οποιουδήποτε είδους που μπορεί να προκύψει μεταξύ εσάς και της Billyhome ή των συνεργατών της.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Οποιαδήποτε διαφορά που σχετίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο με την επίσκεψή σας στη Billyhome ή με προϊόντα που αγοράζετε μέσω της Billyhome θα υποβληθεί σε εμπιστευτική διαιτησία στο Ελληνικό δίκαιο, με την εξαίρεση ότι, στον βαθμό που έχετε παραβιάσει ή απειλεί να παραβιάσει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας της Billyhome, Η Billyhome μπορεί να ζητήσει ανασταλτική ή άλλη κατάλληλη αρωγή σε οποιοδήποτε κράτος ή ομοσπονδιακό δικαστήριο στην Ελλάδα, και συμφωνείτε με την αποκλειστική δικαιοδοσία και τον τόπο διεξαγωγής σε αυτά τα δικαστήρια. Η διαιτησία στο πλαίσιο της παρούσας συμφωνίας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν στη συνέχεια της Αμερικανικής Ένωσης Διαιτησίας. Η διαιτητική απόφαση είναι δεσμευτική και μπορεί να καταχωρηθεί ως απόφαση σε οποιοδήποτε αρμόδιο δικαστήριο. Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το εφαρμοστέο δίκαιο, καμία διαιτησία δυνάμει της παρούσας συμφωνίας δεν θα συνδέεται με διαιτησία που θα συνεπάγεται οποιοδήποτε άλλο μέρος που υπόκειται στην παρούσα συμφωνία, είτε μέσω διαδικασίας διαιτησίας κατηγορίας είτε με άλλο τρόπο.

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ, ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ

Ανατρέξτε στις άλλες πολιτικές μας, όπως η Πολιτική αποστολής και επιστροφών, που δημοσιεύτηκε σε αυτόν τον ιστότοπο. Αυτές οι πολιτικές διέπουν επίσης την επίσκεψή σας στη Billyhome. Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές στον ιστότοπό μας, τις πολιτικές και τους παρόντες Όρους Χρήσης ανά πάσα στιγμή. Εάν κάποια από τις προϋποθέσεις αυτές θεωρηθεί άκυρη, άκυρη ή για οποιονδήποτε λόγο μη εκτελεστή, η προϋπόθεση αυτή θεωρείται αποσπάσιμη και δεν επηρεάζει την εγκυρότητα και την εκτελεστότητα οποιασδήποτε προϋπόθεσης.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

Ερωτήσεις σχετικά με τους Όρους Χρήσης, την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή άλλο υλικό σχετικό με την πολιτική μπορούν να κατευθύνονται στο προσωπικό υποστήριξης κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο "Επικοινωνήστε μαζί μας" στο μενού της ιστοσελίδας, ή μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.